Diverse theater abonnementen

Verschillende theaters bieden abonnementen aan die op uiteenlopende wijze gebruikt kunnen worden. Voor de fervente theaterbezoeker is het financieel voordelig om een abonnement te hebben. Het afsluiten van abonnementen voor culturele activiteiten wordt steeds vaker gedaan.

Aanbod van abonnementen

Een schouwburg management kan kiezen uit abonnementen welke onbeperkt of beperkt toegang geven tot de voorstellingen naar aanleiding van een eenmalige of maandelijkse betaling. Om de bezoekers te houden is het erg verstandig om de gegevens in een CRM-systeem op te slaan. Het bedrijf Lime technologies kan dit precies op maat maken en implementeren onder het personeel.

Met een abonnement bindt de bezoeker zichzelf tot op zekere hoogte en als theater wil je natuurlijk dat dit een voortdurende relatie zal worden. Lime technologies weet alles van dit soort processen en daarnaast kun je ook bij Lime technologies kiezen uit diverse producten en diensten.

Het personeel van Lime technologies is erop getraind om langdurig contact met klanten te onderhouden, waardoor ze als geen ander weten wat hiervoor nodig is.

Voor de bezoekers is een abonnement een stok achter de deur om zichzelf met regelmaat een heerlijk avondje uit te gunnen. Met name in grote steden kan er veel concurrentie zijn en is het daarom extra belangrijk om de klanten tevreden te houden.

Persoonlijke benadering van bezoekers

Een persoonlijke benadering wordt over het algemeen erg gewaardeerd. Om enigszins op de hoogte te zijn van de persoonlijke voorkeuren met betrekking tot het theater kun je in het CRM-systeem van Lime technologies bijhouden naar welk genre iemand vooral komt. Er is tenslotte een grote variëteit aan stijlen van theater uitvoeringen. Dit kun je dan weer gebruiken om deze persoon tijdig op de hoogte te stellen als er een soortgelijke voorstelling in aantocht is.

Een berichtje of een kleine attentie (zoals bijvoorbeeld een korting bon voor een drankje, of een gratis kaartje voor een introducé) ter gelegenheid van de verjaardag van de abonnementhouder wordt door de meeste mensen ook erg op prijs gesteld.

Indien je in je registratie de gezinssamenstelling hebt staan, kun je de bezoekers ook informeren over eventuele voorstellingen die voor andere gezinsleden leuk kunnen zijn. Zeker als het gaat om een gezin met jonge kinderen is dit wenselijk.